Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le coulis de framboises
- 150 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 3 - 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de framboises surgelées
Le riz au lait
- 600 g de lait entier
- 100 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 50 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, égrainée
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 9619 kJ / 2298 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 290 g
- Tłuszcz
- 106 g
- Błonnik
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15 min.
Crème renversée au caramel
4h 50 min
Semoule au coulis de mangue
1 Std. 50 Min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13h 30 min
Crème dessert à la vanille
3 Std. 40 Min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Pannacotta coco-kiwi
3h
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 Std. 10 Min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 Std. 30 Min
Pannacotta aux myrtilles
4 godz. 30 min