Shrimp Cakes
TM6 TM5

Shrimp Cakes

4.5 (12 ocen)

Składniki

  • 18 oz large raw shrimp, peeled and deveined
    lub 18 oz large raw prawns, peeled and deveined
  • 2 oz pork belly, cut into pieces (opcjonalnie)
  • 2 green onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 12 sprigs cilantro, leaves and tender stems
  • ½ oz ginger, peeled (opcjonalnie)
  • 1 tbsp tapioca flour
  • 1 tbsp vegetable oil
  • 1 tbsp fish sauce
  • 1 tsp sugar
  • ¼ tsp salt
  • ⅛ tsp ground white pepper
  • vegetable oil, to fry

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
217.3 kJ / 51.9 kcal
Białko
6.2 g
Węglowodany
2.8 g
Tłuszcz
2 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Błonnik
1 g
Sód
408.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy