Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g manteiga cortada em pedaços
- 630 g chocolate p/ culinária (70% cacau) de S. Tomé partido em pedaços
- 75 g claras de ovo (3 unid. aprox.)
- 270 g açúcar
- 270 g gemas de ovo (13 unid. aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 5114.2 kJ / 1222.3 kcal
- Białko
- 17.1 g
- Węglowodany
- 94.9 g
- Tłuszcz
- 87.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 49.3 g
- Błonnik
- 11.5 g
- Sód
- 67.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caracóis com recheio de maçã com crumble
1h 45min
Massa com curgete e espargos verdes
45 Min
Sopa dourada
45 Min
Salada mista com chucrute - TM6
15 Min
Menu: Sopa de tomate e feijão com Omelete de couve e feta
40 dk
Guisado de carne com puré de batata
1sa
Leite creme de pimenta de sichuan e laranja
45 Min
Três leches
5h
Iogurte gelado de manga, lima e coco
10 Min
Bolo de amendoa e abóbora cristalizada
35 dk
Néctar de citrinos
10 Min
Fondant de chocolate
15 Min