Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno de frambuesa
-
250
g de frambuesas frescas
lub 250 g de frambuesas congeladas (previamente descongeladas) - 400 g de leche
- 100 - 150 g de azúcar
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 1 huevo
- 2 yemas de huevo
- 50 g de harina
Masa choux
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla (en trozos)
- 15 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos
Montaje y glaseado
- 200 g de azúcar
- 1 clara de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 289 kJ / 69 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 22 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Raquetas de crema (Castilla y León)
3h 15min
Tartaletas de almendra con crema de naranja
2h
Angel food cake con salsa de fresas
2 Std. 20 Min
Bombas crujientes de crema
5 Std. 30 Min
Layer cake navideño de frutos del bosque
2h 15min
Berlinesas rellenas de mermelada de melocotón
1 Std. 30 Min
Casita de Navidad
6h
Povitica
3 Std. 30 Min
Tarta huerto de zanahorias
1 Std.
Bizcochitos con baño de chocolate rosa
1 Std. 30 Min
Tarta de chocolate con toffee salado
2h 40min
Panettone de avellanas y marron glacé
18u. 10min