Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan multicereales
- 260 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
-
10
g de miel
lub 10 g de azúcar moreno - 100 g de harina integral de trigo
- 100 g de harina integral de centeno
- 100 g de harina integral de espelta
- 150 g de harina de fuerza
- 30 g de copos de avena
- 20 g de salvado de avena
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de sal
Tomate rallado aliñado
- 200 g de tomates en trozos
- 5 hojas de albahaca fresca
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de orégano seco
- ¼ de cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 498.8 kJ / 119.2 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 18.6 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 80 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de espelta
2h 20 min
Panecillos rellenos de verduras y queso
3 godz. 55 min
Hogaza integral
5 godz.
Barritas crujientes malteadas
6sa 30 dk
Panecillos de espelta
16 godz. 30 min
Pan integral con harina multicereales
3h 50 min
Ensalada de arroz integral con pera, jamón y parmesano con vinagreta de frutos secos
55min
Pollo asado con tabulé de quinoa
1h 15min
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2j 30 menit
Yogur griego en Varoma
13hod.
Panecillos artesanos
1hod. 30min
Pizza al estilo napolitana (Come, reza, ama)
50min