![Pai Bao (pane asiatico) Pai Bao (pane asiatico)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/975052d1-64db-4ac7-8bc5-98f6744c927b/Derivates/26468f8b-694d-44e8-a740-4907692b3769.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di acqua
- 210 g di latte + q.b.
- 60 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina manitoba
- 30 g di farina di riso
- 40 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1288 kJ / 308 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 53.5 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bauletto bicolore
6h 25min
Rosette
5h 20min
Pan Brioche
8 Std.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5h 30min
Panini al latte
4h 50min
Parker Rolls (panini soffici)
3h
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Pane alla ricotta
3h
Panini al curry e ricotta
2h 35min
Pane Roti
1 Std.
Brioche francese al burro
5 Std. 40 Min