Urządzenia i Akcesoria
Paleo Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
large eggs6
-
canned coconut milk4 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
coconut flour3 oz
-
almond flour1 oz
-
tapioca flour½ oz
-
baking powder paleo-approved (see Tip)1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garlic cloves thinly sliced2
-
rosemary leaves only1 - 2 sprigs
-
extra virgin olive oil2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
362 mg
Białko
6 g
Kalorie
849 kJ /
203 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paleo Breakfast Cereal
40 min
Paleo Chocolate Cream Pie
29 godz. 50 min
Paleo Sandwich Bread
3 godz. 20 min
Best Keto Fat Bread
1 godz.
Cheesy Cauliflower Tots
35 min
Spinach and Feta Muffins
30 min
Raw Walnut Brownies
1 godz. 10 min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Keto Mayo
10 min
Seedy Almond Low Carb Bread
1 godz.
Gluten-Free Banana Bread
55 min