Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Chocolate Fruit Oatmeal Muffins
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 pieces
Składniki
-
rolled oats, gluten free plus 2 tbsp for topping4 oz
-
rice flour3 ½ oz
-
tapioca flour1 ½ oz
-
banana cut in half7 oz
-
frozen berries5 oz
-
large eggs2
-
Greek yogurt4 oz
-
4 - 5 oz maple syrupcoconut sugar4 - 5 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
cocoa powder1 oz
-
baking powder2 tsp
-
baking soda¼ tsp
-
salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieces
Sód
161.4 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
696.5 kJ /
166.5 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond milk to almond pancakes
30 min
Black Bean Brownies
35 min
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45 min
Frozen Coconut Lime Cake
8 godz. 25 min
Veggie and Fruit Muffins
30 min
Chocolate Beet Cake
1 godz. 20 min
Buckwheat Pancakes
40 min
Superfood Breakfast Muffins
1 godz.
Matcha Granola Muffins
25 min
Banana Nut Bliss Cookies
25 min
Almond Butter Oatmeal Cookies
20 min
Boosted Breakfast Muffins
1 godz.