Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Chocolate Fruit Oatmeal Muffins
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 pieces
Składniki
-
rolled oats, gluten free plus 2 tbsp for topping4 oz
-
rice flour3 ½ oz
-
tapioca flour1 ½ oz
-
banana cut in half7 oz
-
frozen berries5 oz
-
large eggs2
-
Greek yogurt4 oz
-
4 - 5 oz maple syrupcoconut sugar4 - 5 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
cocoa powder1 oz
-
baking powder2 tsp
-
baking soda¼ tsp
-
salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieces
Sód
161.4 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
696.5 kJ /
166.5 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond and blueberry breakfast muffins
50 min
Gluten-Free Banana Bread
55 min
Gluten-Free Crepes
45 min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 min
Overnight Chocolate Chia Pudding
8 godz.
Five Seed Energy Bars
1 godz. 45 min
Matcha Granola Muffins
25 min
Buckwheat Pancakes
40 min
Superfood Breakfast Muffins
1 godz.
Chocolate Seed Granola
50 min
Acai Smoothie Bowl
15 min
Pink Breakfast Bowls with Berries
15 min