
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Butter in Stücken, und etwas mehr zum Braten
- 600 g Milch
- 250 g Mehl
- 4 Eier
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ Bund Dill abgezupft
- 300 g Frischkäse
-
2
TL Sahne-Meerrettich
lub 2 TL körniger Senf - 20 g Honig flüssig
- 200 g Räucherlachs in dünnen Scheiben
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 428 kcal / 1789 kJ
- Białko
- 19 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Węglowodany
- 30 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Sód
- 908 mg