Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelado
- 150 g açúcar
- 500 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 200 g leite
Cobertura
- 200 g chocolate branco partido em pedaços
- 700 g polpa de manga
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1453 kJ / 348 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelado de baunilha
12 Std.
Gelado tiramisu
11 Std.
Chocolate fantasia
2 Std. 10 Min
Bolas de Berlim com manteiga de amendoim e molho de chocolate
3 Std. 30 Min
Ossos com chocolate
1 godz. 45 min
Bolo de pipocas
2 Std. 20 Min
Bolachas animal print
1ωρ. 30 λεπτ.
Bolo de caneca extra preto
20 λεπτ.
Cake pops de chocolate
4 Std. 50 Min
Sorvete de melão
8h
Menu: Creme de cenoura e caril & lagostins com arroz aromatizado
45min
Bolos-fantasma
1ωρ.