Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 380 g leite condensado
- 6 ovos
- 500 g café forte
- 1 pitada de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 877 kJ / 209.6 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 26.1 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 134.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolo de pera com limão cristalizado e calda de limão - TM6
3h
Serradura de chocolate
3h 20min
Tartes com creme de amêndoa
40min
Sopa de ovo
40min
Guisado de vitela com pimento e batata
1h 45min
Creme de limão com morangos
10 min
Mousse de laranja
3h
Túlipas com espuma de ananás
1h
Pão de ló de Margaride
1h 15 min
Pudim de leite
55min
Bolo de ananás Retro na Varoma
1h
Pudim de ovos
45min