Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie wyrobów mącznych – kopytek, klusek, gnocchi (z osłoną noża miksującego)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 porcje
Składniki
-
1700 g wody
-
1 - 1 ½ łyżeczki soli
-
200 - 400 g wyrobów mącznych (np. kopytek, klusek, gnocchi), gotowych200 - 400 g wyrobów mącznych (np. kopytek, klusek, gnocchi), wykonanych w TM
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
1776.8 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
927.6 kJ /
221.7 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
45.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DODATKI
15 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Obieranie i gotowanie ziemniaków (z osłoną noża miksującego 2.0)
35 min
Czarny makaron
1 godz.
Grasica cielęca z cebulą dymką
3 godz.
Banany w karmelu z przyprawami korzennymi
1 godz. 50 min
Gotowanie dużej porcji ziemniaków (z osłoną noża miksującego)
40 min
Gotowanie ziemniaków w koszyczku
35 min
Sałatka z gotowanych ziemniaków z miętowo-cytrynowym sosem
15 min
Szparagi (sous-vide) z jajkami w koszulkach (z osłoną noża miksującego)
1 godz. 10 min
Galaretka wiśniowo-bananowa
25 min
Ziemniaki z sosem jogurtowym
40 min
Rosół (z osłoną noża miksującego)
4 godz.
Rosół z kaczki i pieczonych warzyw (z osłoną noża miksującego)
3 godz. 30 min