
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie kaszy bulgur
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
250 g
Składniki
-
1000 g wody
-
1 - 1 ½ łyżeczki soli
-
10 g oleju
-
50 - 250 g kaszy bulgur
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
365.2 kcal /
1529.2 kJ
Białko
13.2 g
Tłuszcz
5.6 g
Węglowodany
70 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
776.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DODATKI
15 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35 min
Gotowanie kaszy jaglanej
20 min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20 min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 min
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 500 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 400 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35 min