Gotowanie kaszy bulgur

Gotowanie kaszy bulgur

4.9 134 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
250 g

Składniki

  • 1000 g wody
  • 1 - 1 ½ łyżeczki soli
  • 10 g oleju
    10 g oliwy z oliwek
  • 50 - 250 g kaszy bulgur

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 776.8 mg
Białko 13.2 g
Kalorie 1529.2 kJ / 365.2 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 70 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...