
Urządzenia i Akcesoria
Auberginen-Tomaten-Pesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 Portionen
Składniki
-
Zwiebel klein (40 g), halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Aubergine in Stücken200 g
-
rote Paprika in Stücken50 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
Olivenöl100 g
-
Pinienkerne40 g
-
Tomatenmark40 g
-
Parmesan in kleinen Stücken50 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Zucker1 Prise
-
Oregano1 TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
275 kcal /
1151 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Alles Aubergine
5 Przepisów
Niemcy
Niemcy