Auberginen-Tomaten-Pesto

Auberginen-Tomaten-Pesto

4.7 1.2K ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 Portionen

Składniki

  • Zwiebel klein (40 g), halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Aubergine in Stücken
    200 g
  • rote Paprika in Stücken
    50 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    50 g
  • Olivenöl
    100 g
  • Pinienkerne
    40 g
  • Tomatenmark
    40 g
  • Parmesan in kleinen Stücken
    50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Zucker
    1 Prise
  • Oregano
    1 TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 275 kcal / 1151 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...