Auberginen-Tomaten-Pesto

Auberginen-Tomaten-Pesto

4.7 1.3K ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 Portionen

Składniki

  • Zwiebel klein (40 g), halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Aubergine in Stücken
    200 g
  • rote Paprika in Stücken
    50 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    50 g
  • Olivenöl
    100 g
  • Pinienkerne
    40 g
  • Tomatenmark
    40 g
  • Parmesan in kleinen Stücken
    50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Zucker
    1 Prise
  • Oregano
    1 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 5 g
Kalorie 1151 kJ / 275 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...