Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Mandel-Pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Blattspinat, frisch80 g
-
Parmesan in Stücken60 g
-
Knoblauchzehe1
-
Mandeln, blanchiert50 g
-
Olivenöl100 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
1018 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10 min
Tomaten-Pesto
10 min
Spaghetti mit Walnuss-Pesto
20 min
Cashew-Basilikum-Pesto
10 min
Salbei-Knoblauch-Pasta
20 min
Fenchelpesto
10 min
Walnuss-Pesto
10 min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10 min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35 min
Möhren-Rucola-Pesto
10 min
Spinat-Pesto
10 min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25 min