Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua
- aceite de oliva extra virgen
- 1 ½ cucharadita de sal
- 500 g de espagueti
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 50 g de aceite de oliva, y un poco más para cocer la pasta
- 3 dientes de ajo
- pimienta negra molida, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2369 kJ / 564 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 90 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta con pollo y verduras al vapor
50min
Sopa de fideo TM6
35p
Arroz blanco con verduras
40 min
Arroz Blanco
35p
Tradicional sopa de fideo
35p
Espagueti a la boloñesa
50min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45 min
Arroz blanco con verduras
40 min
Pasta al poblano
35p
Pasta con verduras verdes
45 min
Espagueti con champiñones y tocino
35p
Papas con chorizo
40 min