
Urządzenia i Akcesoria
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones
Składniki
-
1500 g de agua
-
aceite de oliva extra virgen
-
1 ½ cucharadita de sal
-
500 g de espagueti
-
10 g de hojas de perejil fresco
-
50 g de aceite de oliva y un poco más para cocer la pasta
-
3 dientes de ajo
-
pimienta negra molida al gusto
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
564 kcal /
2369 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
90 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk