Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 360 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
lub 2 cucharaditas de levadura seca instantánea (8 g) - 20 g de azúcar
- 500 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 huevo
- ½ cucharadita de ajonjolí
- ½ cucharadita de semillas de comino
- Wartości odżywcze
- na 24 rebanadas
- Kalorie
- 9600 kJ / 2304 kcal
- Białko
- 72 g
- Węglowodany
- 384 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Błonnik
- 24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de maíz Texano
35min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2h 50min
Pan de leche
2h 20min
Panecillos integrales
3h 40min
Pan plano relleno de mozzarella
40min
Pan plano de papa
12 Std.
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1h
Pan rápido
1h 35 phút
Trenza de pan de leche
2h 20min
Focaccia - Demo presentadores
35min
Pan de caja con ajonjolí
2hod.
Pan integral
3h