Urządzenia i Akcesoria
芋頭雜炊飯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
紅蔥頭20 克
-
油20 克
-
乾香菇 泡軟,切條(約0.5公分)30 克
-
紅蘿蔔 去皮,,切丁(約1.5公分)30 克
-
玉米筍 切丁(約1.5公分)30 克
-
蠔油30 克
-
五香粉⅛ 茶匙
-
白胡椒粉 (依個人口味調整)¼ - ½ 茶匙
-
高湯280 克
-
短梗米 洗淨,瀝乾200 克
-
新鮮綜合菇類 切丁(約1.5公分)150 克
-
廣式臘腸 切薄片(約0.5公分)50 克
-
炸芋頭 切丁(約1.5公分)150 克
-
毛豆仁30 克
-
水750 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
16.6 g
Kalorie
1809 kJ /
432.8 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
7.8 g
Węglowodany
68.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
芋罷不能的好滋味
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan