Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 - 600 g de jus de coing (voir aussi la recette Pâte de coings de Saveurs, disponible sur Cookidoo)
- 300 - 360 g de sucre cristal (60 % du poids du jus de coings)
- le jus d'1/2 citron jaune et les pépins
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 315 kJ / 75 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture d'abricots
6h
Pâte de coings
1 godz. 45 min
Gelée et pâte de coing
24h
Confiture de cerises
6h
Confiture de mirabelles
1 godz. 20 min
Confiture de tomates vertes
24h
Confiture de pêches
1h 5min
Gelée de coing et pâte de fruits
72h
Confiture de figues
1 godz. 30 min
Confiture figue-romarin
50 min
Crème de marrons
45 min