Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 400 g de pisco
- 4 citrons verts, pelés à vif et en morceaux
- 4 blancs d'œufs
- 4 gouttes d'angostura bitters
- 20 glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Œufs brouillés épinards fromage de chèvre
25min
Ceviche péruvien au leche de tigre
1 godz. 50 min
Pisco sour
10min
Pao de Alho (Pita Croustillant) Paul (Métrique)
35min
Pisco Sour
10min
Guacamole
5min
Smoothie bowl aux baies d'açai
10min
Houmous
5min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Focaccia à la crème de fromages
2hod. 10min
Houmous au citron
5min