Urządzenia i Akcesoria
Alpengratin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
De pasta met ham-groentemengeling
-
boter om in te vetten1 tl
-
Emmental in stukken (2 cm)200 g
-
Gruyère kaas in stukken (2 cm)100 g
-
witte kool in stukken (3 cm)250 g
-
gekookte ham in ½ plakjes200 g
-
water1200 g
-
droge pasta type macaroni (kooktijd 5 min.)300 g
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (1 cm)200 g
-
zout1 ½ tl
-
verse bieslook (ong. 10 g), versnipperd½ bos
De saus
-
eieren vers2
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.200 g
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
zout¼ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
47.7 g
Kalorie
3781 kJ /
905 kcal
Tłuszcz
49 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Betty Bossi
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pastasalade met kip
1 godz. 15 min
Spaghetti carbonara
40 min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Groenten-aardappelsalade met kip
1 godz. 15 min
Runderragout met aardappelen
1 godz. 10 min
Preiquiche
1 godz. 45 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Kipfilets pizzaiola
55 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min