Urządzenia i Akcesoria
3Q 软面包
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
6 块
Składniki
面团
-
高筋面粉 (面包粉),额外准备洒粉用500 克
-
盐2 ½ 茶匙
-
奶粉20 克
-
细砂糖50 克
-
干酵母粉2 茶匙
-
蛋1 个
-
鲜奶油25 克
-
水250 克
-
无盐牛油50 克
麻薯和芋头内陷
-
糯米粉100 克
-
玉米粉 (淀粉)30 克
-
鲜奶220 克
-
细砂糖75 克
-
水600 克
-
芋头 去皮和切块 (2 公分)250 克
-
紫薯 去皮和切块 (2 公分)50 克
-
无盐牛油50 克
-
20 克 猪肉松鸡肉松20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块
Sód
563 mg
Białko
16 g
Kalorie
2761 kJ /
660 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
117 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
揉面包,我最行!
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy