Mini pasqualine

Mini pasqualine

4.8 78 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 pezzi

Składniki

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti (2-3 cm)
Pasta brisée
  • 300 g di farina tipo 00
  • 150 g di burro a pezzi
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di acqua
Ripieno
  • 500 g di acqua
  • 250 g di bietole, le foglie
  • 150 g di ricotta di pecora ben scolata dal siero
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 1 uovo
Terminare la preparazione
  • 10 uova di quaglia
  • burro q.b.
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • insalata fresca, a piacere

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 325 kcal / 1360 kJ
Białko 11.7 g
Tłuszcz 19.9 g
Węglowodany 24.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...