自制叉烧

5.0 1 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份

Składniki

  • 叉烧酱
    50 克
  • 猪颈肉 或梅花肉,切成4大块
    500 克
  • 料酒
    30 克
  • 生抽
    15 克
  • 老抽
    10 克
  • 冰糖
    40 克
  • 切片
    20 克
  • 70 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 383.3 mg
Białko 29 g
Kalorie 1210 kJ / 289.2 kcal
Tłuszcz 11.7 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 12.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie