Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g de levadura prensada fresca
lub 1 sobre de levadura seca instantánea - 1 huevo
- 220 g de leche, y un poco más para barnizar
- 10 g de azúcar
- 130 g de papa, previamente cocida y pelada
- 1 cda de sal
- 650 g de harina
- 60 g de mantequilla sin sal
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1075 kJ / 256 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de caja blanco
2 Std.
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Empanadas de res
1 Std. 10 Min
Barritas de cereal
25 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Ratatouille quiche
1 Std. 20 Min
Relámpagos de chocolate
3h 30min
Pan de canela
3 Std.
Pan rústico
2 Std.
Hojaldre rápida
1 Std. 20 Min
Pan de caja con ajonjolí
2 Std.
Bolillos caseros
1 Std. 40 Min