Urządzenia i Akcesoria
日式茶碗蒸
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 人份
Składniki
-
蛤蜊6 个
-
水1350 克
-
蛋2 颗
-
昆布高汤3 汤匙
-
味醂1 茶匙
-
日式酱油 淡口的½ 茶匙
-
盐¼ 茶匙
-
熟白果6 颗
-
新鲜香菇 切片1 朵
-
蟹肉棒 斜切片1 根
-
荷兰豆 切段1 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.1 g
Kalorie
317 kJ /
75 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
和风料理
15 Przepisów
Chiny
Chiny