日式茶碗蒸

日式茶碗蒸

4.0 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 人份

Składniki

  • 蛤蜊
    6 个
  • 1350 克
  • 2 颗
  • 昆布高汤
    3 汤匙
  • 味醂
    1 茶匙
  • 日式酱油 淡口的
    ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 熟白果
    6 颗
  • 新鲜香菇 切片
    1 朵
  • 蟹肉棒 斜切片
    1 根
  • 荷兰豆 切段
    1 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6.1 g
Kalorie 317 kJ / 75 kcal
Tłuszcz 2.8 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 7.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...