Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Vollmilch, kalt
- 230 g Kondensmilch, gezuckert
- 30 g Zucker
- ½ Vanillestängel, längs aufgeschnitten, Samen ausgekratzt
- ½ TL Agar-Agar
- 500 g Vollrahm
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2010 kJ / 485 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 36 g