Karamellsauce

Karamellsauce

4.7 74 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
400 g

Składniki

  • Zucker
    250 g
    250 g brauner Zucker
  • Vollrahm
    200 - 250 g
  • Wasser
    1030 g
  • Zitronensaft
    1 TL
  • Butter kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
    30 g
  • Essig
    1 EL

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 510 kcal / 2136 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 64 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...