Urządzenia i Akcesoria
Karamellsauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
400 g
Składniki
-
250 g brauner ZuckerZucker250 g
-
Vollrahm200 - 250 g
-
Wasser1030 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Butter kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
Essig1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1 g
Kalorie
2136 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Karamell-Bonbons
2 godz.
Schlagrahm
10 min
Ganache
20 min
Geeister Kaffeeschaum
5 min
Zitronenkuchen aus dem Varoma®
2 godz. 20 min
Brandteig
2 godz.
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40 min
Milchschaum
10 min
Mayonnaise
5 min
Zwiebel-Chutney
24 godz.
Puderzucker
5 min
Vanilleglace mit gesalzenem Karamel
14 godz.