Urządzenia i Akcesoria
Ciabatta Brot
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
1 Stück
Składniki
-
Brotteig (750 g), gemäss Grundrezept, in Stücken1 Portion
-
Wasser130 g
-
Salz1 TL
-
Olivenöl2 EL
-
Zucker1 TL
-
Hartweizenmehl zum Bestäuben
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
17.2 g
Kalorie
2389 kJ /
571 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
115.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Weizen-Dinkel-Brot
12 godz.
Baguette
3 godz. 45 min
Focaccia mit Sardellen
1 godz. 45 min
Grundteig für Brot
24 godz. 30 min
Brötchen
1 godz. 40 min
Schnelles Brot
1 godz. 15 min
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Varoma® - Brötli
2 godz. 15 min
Focaccia mit Oliven
2 godz. 20 min
Burebrot (Bauernbrot)
3 godz.
UrDinkel Brot
11 godz.