![Schokolade zerkleinern Schokolade zerkleinern](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4EF5467B-10F8-4011-95BD-06CA564E86DD/Derivates/c4279ebd-8cd8-42a1-a5d2-bbdc122022dc.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Schokolade, kalt, in Stücken
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2428 kJ / 580 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 10 g