Urządzenia i Akcesoria
Feta-Grill-Pfännchen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie ohne Stiele½ Bund
-
Zwiebeln halbiert60 g
-
Tomaten geviertelt400 g
-
Feta in Stücken200 g
-
gemischte Kräuter, getrocknet (z.B. Oregano, Salbei, Thymian, Rosmarin)1 ½ - 2 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Crème fraîche200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1270 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brotröllchen
40 min
Eisbergsalat mit Halloumi
40 min
BBQ Kartoffeln
55 min
Crostini mit Tomate
25 min
Gemüse-Grill-Pfännchen
25 min
Kartoffel-Spieße mit Chorizo und Feta
55 min
Pikante Gewürzäpfel
40 min
Mozzarella-Pesto-Spieße
2 godz. 15 min
Panzanella mit Erdbeerdressing
35 min
Fächerkartoffeln
1 godz. 5 min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1 godz. 40 min
Griechischer Bauernsalat
20 min