Urządzenia i Akcesoria
Honig-Senf-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Crème fraîche200 g
-
Senf mild20 g
-
Honig (ca. 2 gestr. TL)20 g
-
Salz½ TL
-
Cayenne-Pfeffer, gemahlen3 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
460 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 3/2015
25 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Frischkäse-Paprika-Dip
10 min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Zwiebel-Dip
2 godz. 20 min
Feta-Paprika-Dip
10 min
Rotweinbutter
3 godz. 20 min
Joghurt-Kresse-Dip
10 min
Honig-Senf-Dip
5 min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10 min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min
Dip Dip Hurra
10 min