Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de chocolate, (oscuro o blanco o de leche), ver información.
- Wartości odżywcze
- na 1 botella
- Kalorie
- 12726 kJ / 3030 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 357 g
- Tłuszcz
- 205 g
- Tłuszcz nasycony
- 120 g
- Błonnik
- 34 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Praliné de avellanas TM6
25min
Caramelo inglés a mi manera TM6
30 min
Esponja de chocolate al vapor
30 min
Crema de avellana y chocolate con caramelo TM6
30 min
Caramelo salado
1 Std.
Helado de chocolate
12h
Pastel de caramelo y brownie
2 godz. 40 min
Ganache de chocolate
35 Min
Relleno de caramelo y mantequilla para macarrón TM6
45 Min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10 Min
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15 Min
Salsa de caramelo TM6
1h 30 min