Wersje kompatybilne
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de chocolate blanco, o de leche, para repostería (ver información)
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 9626 kJ / 2292 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 265 g
- Tłuszcz
- 276 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 320 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ganache de chocolate
45 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Praliné de avellanas TM6
25min
Caramelo inglés a mi manera TM6
30min
Temperado de chocolate sobre mármol (tableado)
30min
Caramelo salado
1u.
Ganache de chocolate
35min
Barra de chocolate y caramelo salado TM6
1h 50min
Curd de limón TM6
20min
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15min
Tortugas de tres chocolates
1u.
Salsa de caramelo TM6
1h 30 min