Urządzenia i Akcesoria
Fish Carnitas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
10 pieces
Składniki
-
white onion cut into pieces8 oz
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
Salsa Verde
-
green tomatillos husks removed21 oz
-
white onions cut into pieces3 oz
-
serrano chili destemmed1
-
garlic clove1
-
fresh cilantro leaves and tender stems½ oz
-
salt to taste1 tsp
Fish
-
orange juice1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
dried bay leaves divided2
-
dried thyme divided½ tsp
-
tuna steaks cubed (2 in.), divided20 oz
-
corn tortillas warm, to serve (see Tip)10
-
radishes sliced, to garnish
-
limes cut into wedges, to serve2
-
chopped cilantro to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
505 mg
Białko
15 g
Kalorie
695 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cochinita Pibil
4 godz.
Pan de Muerto
4 godz.
Chicken Enchiladas
40 min
Pozole Blanco
1 godz. 40 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Tortilla Soup
25 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Pozole Verde
2 godz.
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Chicken Enfrijoladas
50 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min