Urządzenia i Akcesoria
Fish Carnitas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
10 pieces
Składniki
-
white onion cut into pieces8 oz
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
Salsa Verde
-
green tomatillos husks removed21 oz
-
white onions cut into pieces3 oz
-
serrano chili destemmed1
-
garlic clove1
-
fresh cilantro leaves and tender stems½ oz
-
salt to taste1 tsp
Fish
-
orange juice1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
dried bay leaves divided2
-
dried thyme divided½ tsp
-
tuna steaks cubed (2 in.), divided20 oz
-
corn tortillas warm, to serve (see Tip)10
-
radishes sliced, to garnish
-
limes cut into wedges, to serve2
-
chopped cilantro to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
505 mg
Białko
15 g
Kalorie
695 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Carnitas
50 min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1 godz.
Pozole Verde
2 godz.
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Chicken Enfrijoladas
50 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min