Urządzenia i Akcesoria
Picadillo (Texas Hash)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
white onions quartered4 ½ oz
-
jalapeño chilies de-seeded and de-stemmed2
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
homemade fajita seasoning or packaged2 tsp
-
diced tomatoes with juice (14.5 oz)1 can
-
russet potatoes peeled, cubed (½ in.)9 oz
-
lean ground beef crumbled16 oz
-
frozen mixed vegetables4 oz
-
salt to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1176 kJ /
281 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
South Texas Carne Guisada
1 godz. 20 min
Chicken Enchiladas
40 min
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Red Rice
1 godz. 25 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Pozole Verde
2 godz.
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Tortilla Soup
25 min
Tinga de Pollo
40 min
Beef Barbacoa
2 godz.