Urządzenia i Akcesoria
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
200 g feta cheese, in piecespanela cheese (Mexican fresh cheese) in pieces200 g
-
onions quartered300 g
-
vegetable oil30 g
-
tomatoes quartered280 g
-
2 chicken stock cubeshomemade chicken stock paste2 heaping tsp
-
chicken breast, skinless, boneless in pieces (2½ cm-4 cm)1050 g
-
30 g piloncillo, in pieces (see Tip)brown sugar30 g
-
canned chipotle chillies (in adobo sauce)30 - 85 g
-
dried bay leaves2
-
18 taco shellsMexican tostadas18
-
sour cream to serve250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1261 mg
Białko
52 g
Kalorie
2766 kJ /
661 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
39 g