Urządzenia i Akcesoria
"Viennetta" Vanilla ice cream
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz. 50 min
8 portions
Składniki
Viennetta
-
dark chocolate120 g
-
egg whites3
-
icing sugar100 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Chantilly cream
-
pouring (whipping) cream200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
icing sugar30 g
-
cocoa powder to garnish
-
dark chocolate curls, to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
57.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
2123.8 kJ /
507.6 kcal
Tłuszcz
43.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
26.7 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Retro
15 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Green Ombre Naked Cake
3 godz.
Pistachio Filled Eid Cookies
45 min
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5 godz. 55 min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 min
Jelly roll-ups
25 godz. 45 min
Berry curd
15 min
Almond toffees
1 godz. 45 min
Fry bread
35 min
Charcoal bao buns
1 godz. 50 min
Maple pecan ice cream
26 godz. 30 min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 godz. 10 min