Urządzenia i Akcesoria
Mini fruit cakes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 40 min
16 portions
Składniki
-
mixed dried fruit560 g
-
brandy plus an extra 2-3 tbsp, to feed (see Tips)300 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease (see Tips)200 g
-
brown sugar200 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
eggs room temperature4
-
plain flour200 g
-
slivered almonds100 g
-
glacé cherries cut into quarters150 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mixed spice¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
77.5 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1564.1 kJ /
373.8 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
48.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick fruit cake
2 h
Romany creams
1 h 15 min
Traditional Christmas cake
3 h 15 min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 min
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1 h 20 min
Thirty second whole orange cake
1 h 15 min
Sweet shortcrust pastry
1 h 50 min
Piccalilli
720 h 35 min
Boston Bun
2 h 45 min
Farmhouse Fruit Cake
1 h 20 min
Citrus marmalade
2 h 20 min
Lemonade scones
25 min