Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Praliné de avellanas
- 50 g de azúcar
- 50 g de avellanas tostadas
- 10 g de leche en polvo
Gianduja
-
150
g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
lub 150 g de chocolate con leche en trozos
Bombones
- 300 g de chocolate con leche en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 513 kJ / 122 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 12.2 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 1.2 g
Alternatywne przepisy
Bombones de chocolate blanco
3h 10min
Bombones de toffee
3 Std. 15 Min
Bombones de naranja
1h
Licor de chocolate
1u. 10min
Polvorones de chocolate
10 godz. 15 min
Trufas de coco
1 Std. 40 Min
Bombones de fresa
35 Min
Turrón de bizcocho de chocolate y dulce de leche
25 Std. 15 Min
Bombones de avellana, almendra y chocolate
1 godz. 30 min
Bombón helado de chocolate
5 Std.
Bavaroises de chocolate con menta
2 Std. 15 Min
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20 Min