Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Praliné de avellanas
- 50 g de azúcar
- 50 g de avellanas tostadas
- 10 g de leche en polvo
Gianduja
-
150
g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
lub 150 g de chocolate con leche en trozos
Bombones
- 300 g de chocolate con leche en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 513 kJ / 122 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 12.2 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 1.2 g
Alternatywne przepisy
Ganache de chocolate
1óra 10p
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4h 20min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Rocas de chocolate heladas
1h 20min
Tulipas
50min
Bombones de toffee
3 godz. 15 min
Relleno de café y whisky
5 min
Bombones de chocolate blanco
3h 10 min
Barritas de chocolate y caramelo
4 Std. 30 Min
Glaseado blanco
5 min
Baño de chocolate
5 min
Crema de mantequilla
5 min