Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Glaseado de miel y romero
- 30 g de romero fresco
- 5 g de tomillo fresco
- 1 cda de mostaza
- 40 g de mantequilla
- 140 g de miel de abeja
Prime rib
- 3500 g de costillar de res
- ramas de romero fresco, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 576 kJ / 137 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 5942 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1h 30min
Costillas teriyaki
1h 30min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2h 30min
Rub Mediterráneo
5min
Sal roja
5min
Sal de romero
5min
Mantequilla de ajo y echalote
10min
Costillas de cerdo agridulces
40min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Sándwich de filete de res
2h 30min
Entraña de ternera con chimichurri (Hestan Cue™)
30min