Urządzenia i Akcesoria
Himbeer-Lillet-Konfitüre
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Schraubgläser
Składniki
-
Himbeeren, TK aufgetaut800 g
-
Wasser70 g
-
Gelierzucker 2:1320 g
-
neutrales Pflanzenfett1 TL
-
Lillet rot120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
3 g
Kalorie
2536 kJ /
605 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
12.5 g
Węglowodany
120 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2021
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Erdbeer-Aperol-Konfitüre
20 min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 min
Erdbeer-Mango-Konfitüre
30 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 min
Erdbeer-Holunderblüten-Konfitüre
20 min
Apfel-Mandel-Konfitüre
30 min
Weihnachtsgelee
20 min
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40 min
Mango-Himbeer-Konfitüre
20 min
Waldfrucht-Konfitüre
25 min