Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roastbeef
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 spicchio di aglio
- 4 - 5 bacche di ginepro
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 3 grani di pepe nero
- 700 g di carne bovina, taglio scamone, in un solo pezzo
- 500 g di acqua
Salsa verde alla rucola
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olive verdi denocciolate
- 1 pizzico di sale
- 70 g di rucola
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1314 kJ / 314 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 21.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3h 10min
Tacchino in salsa tonnata allo yogurt
2小时
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45min
Roastbeef in salsa verde con patate
40min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1小时 10 分钟
Vitello tonnato
2h 45min
Vitello tonnato
25h 30min
Filetto di maiale all’uva
1h 15 min
Involtini di roast beef con mozzarella e pomodoro
2小时 30 分钟
Salsa verde "Bagnet"
15 分钟
Roastbeef
55min
Coniglio in porchetta
1 godz. 20 min