![Roastbeef in salsa verde Roastbeef in salsa verde](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/663f9990-d981-48a8-9b8c-c33e6520bce5/Derivates/d35be6f5-5a2e-43fe-b684-bc7c17abbef7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roastbeef
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 spicchio di aglio
- 4 - 5 bacche di ginepro
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 3 grani di pepe nero
- 700 g di carne bovina, taglio scamone, in un solo pezzo
- 500 g di acqua
Salsa verde alla rucola
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olive verdi denocciolate
- 1 pizzico di sale
- 70 g di rucola
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1314 kJ / 314 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 21.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manzo all'olio con polentina bianca
3 Std.
Vitello tonnato
24h 45min
Vitello tonnato
2h 45min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Roastbeef
55 Min
Tacchino in salsa tonnata allo yogurt
2h
Lonza alla salvia
1hod. 10min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30min
Arrosto di tacchino in salsa tonnata con purè di patate (Bimby Friend)
50 Min
Vitello tonnato sottovuoto
5 godz.
Roastbeef in salsa verde con patate
40 分钟
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min