![Gnocchi zucca e salmone Gnocchi zucca e salmone](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E03DA609-1B06-4749-BF6D-22DE272CDA07/Derivates/58259081-92ac-42f5-b942-e017f37720dc.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
- 150 - 160 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- 2 foglie di salvia fresca
- 100 g di salmone affumicato a listarelle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1644.4 kJ / 392.8 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 39.2 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 105.3 mg
Alternatywne przepisy
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40 min
Spatzle rosa con triglie e piselli
1h
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1h
Crêpes agli asparagi e salmone
2sa 30 dk
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10 min.
Spatzle alla barbabietola
30 min
Gnocchi di zucca gialla
1sa 5 dk
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10 min.
Spatzle con salmone e zafferano
40 min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Spatzle agli spinaci
1h