Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de azúcar
- 80 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
- 40 g de pasas sin semillas
- 150 g de cerezas confitadas en mitades
- 25 g de pipas de girasol
- 1 cucharadita de jengibre en polvo
- 25 g de harina de fuerza
- 100 g de almendras laminadas
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 467 kJ / 112 kcal
- Białko
- 1.46 g
- Węglowodany
- 9.78 g
- Tłuszcz
- 7.42 g
- Błonnik
- 1.37 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fudge de chocolate y pistachos
2 godz. 10 min
Merengue suizo
10 Min
Mousse de chocolate
3h 20 min
Bizcocho veteado
2 Std.
Leche asada
4h 40min
Vallobinas
55 Min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 Std. 50 Min
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4h 20min
Bavaroises de chocolate con menta
2 godz. 15 min
Barritas de chocolate y caramelo
4 godz. 30 min
Bavaroise de naranja
5h 15min
Crème brûlée
4 godz. 30 min