Pfefferrahmsauce mit Cognac

Pfefferrahmsauce mit Cognac

3.6 135 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen

Składniki

  • Schalotte
    1
  • grüne Pfefferkörner, eingelegt abgetropft
    20 g
  • Rinderfond
    400 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Cognac
    50 g
  • Sahne
    200 g
  • Senf
    1 TL
  • Butter
    30 g
  • Speisestärke
    30 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 2 g
Kalorie 1469 kJ / 351 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...