Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Schalotte
- 20 g grüne Pfefferkörner, eingelegt, abgetropft
- 400 g Rinderfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
lub 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Cognac
- 200 g Sahne
- 1 TL Senf
- 30 g Butter
- 30 g Speisestärke
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1469 kJ / 351 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2 godz.
Spaghetti aglio e olio mit Tintenfischringen
1h
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24h
Krabbencocktail
30 Min
Französische Zwiebelsuppe
5 godz. 30 min
Sommer-Cocktailsauce
20 min
Wein-Senf-Dressing (Vorratsgröße)
40 Min
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1h 10min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 Min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30 Min