![Rinderfiletsteaks Sous-Vide Rinderfiletsteaks Sous-Vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F958F4B6-663C-4385-92E5-0130876A20B7/Derivates/80B73E35-0D18-4AC9-87E0-1E39CB3B340F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1650 g Wasser
- 3 Stücke Rinderfilet (à 150 g)
- 25 g Butter
- 1 Zweig Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Öl zum Braten
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1281 kJ / 306 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Lammhüften mit Speckbohnen
1 godz. 30 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1sa 20 dk
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1sa 20 dk
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 godz. 45 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 25 min
Sous-vide Apfel
1ωρ. 15 λεπτ.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2 godz. 20 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min