Bakt spinat & egg

Bakt spinat & egg

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 porsjoner

Składniki

  • spinat blader, frosne tint
    500 g
  • ost, hard for riving (feks. gruyère, cheddar, parmesan)
    50 g
  • hvitløksfedd
    1
  • "extra virgin" oliven olje
    50 g
  • salt
    1 ts
  • hvetemel
    50 g
  • melk
    500 g
  • smør
    30 g
  • muskatnøtt, malt
    1 klype
  • malt svart pepper
    1 klype
  • egg
    6

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 15 g
Kalorie 1327 kJ / 317 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie