Urządzenia i Akcesoria
Hurtiglagede ostesuffleer
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porsjoner
Składniki
-
smør delt i biter, pluss ekstra til smøring
-
hvetemel pluss ekstra til dryssing
-
gulost delt i biter150 g
-
egg4
-
hvetemel60 g
-
melk300 g
-
smør delt i biter50 g
-
muskatnøtt, malt (opcjonalnie)1 klype
-
salt½ ts
-
malt svart pepper1 klype
-
fløte, minimum 30% fett100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
15 g
Kalorie
1520 kJ /
363 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Detoxsalat
Brak ocen
Eksotisk fruktpudding
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Bruschetta med bønnepålegg
Brak ocen
Avokadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Djevelegg
Brak ocen
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Brak ocen
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Brak ocen
Asparges-og mangosalat
Brak ocen
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen