Urządzenia i Akcesoria
Råkostsalat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porsjoner
Składniki
-
blandede grønnsaker og frukt (feks. 50 g sellerirot, 100 g rødbeter, 250 g gulrøtter, 100 g eple), skåret i biter etter behov500 g
-
vegetabilsk olje20 g
-
20 g sitronsafteddik20 g
-
1 ts urtesaltsalt1 ts
-
malt svart pepper2 klyper
-
½ ts honningsukker (opcjonalnie)½ ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
1 g
Kalorie
410 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Detoxsalat
Nessuna valutazione
Eksotisk fruktpudding
Nessuna valutazione
Salat med sobanudler og tofu
Nessuna valutazione
Bruschetta med bønnepålegg
Nessuna valutazione
Avokadosorbet
Nessuna valutazione
Basilikumsorbet
Nessuna valutazione
Djevelegg
Nessuna valutazione
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Nessuna valutazione
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Nessuna valutazione
Asparges-og mangosalat
Nessuna valutazione
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Nessuna valutazione
Kjøttpaier med rosmarin
Nessuna valutazione